Goed geholpen, snel geregeld

Vragen over uw aanslagbiljet?

Voor alle vragen over de WOZ-waarde kunt u ons bellen of u kunt de QR-code op uw biljet scannen. Bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand? Neem dan ook contact op met ons. Wij vinden het belangrijk dat uw WOZ-waarde klopt. Daarom kijkt een taxateur graag met u mee. De taxateur kan uitleggen hoe de WOZ-waarde wordt bepaald. Is er een fout gemaakt? Dan kan de taxateur dit direct herstellen. Dit kost u niets.  

Gratis belafspraak met een taxateur over WOZ-waarde 

Wilt u graag samen met de taxateur naar uw WOZ-waarde kijken? Bel ons of scan de QR-code. Dan plannen we een belafspraak in met een taxateur. Is uw WOZ-waarde niet juist? Dan wordt dit kosteloos, snel en eenvoudig aangepast. Het indienen van een bezwaar is hierdoor niet nodig.  

Indienen van een bezwaar via een extern bureau niet nodig   

Wist u dat diverse bureaus adverteren dat zij ‘gratis’ bezwaar namens u kunnen maken op basis van ‘no cure no pay?’ Weet dan dat dit in werkelijkheid niet gratis is. De mogelijke kostenvergoeding die wij dit bureau moeten betalen wordt uiteindelijk doorberekend aan alle inwoners van de gemeente via de gemeentelijke belastingen. Indirect betaalt u dus wel degelijk. De term ‘kosteloos’ bezwaar indienen is dus niet juist.  

Bekijk ook eens onze video

Onze korte video met uitleg vindt u hier.

Er staat zoveel mogelijk informatie over bovenstaande onderwerpen op deze website. Mist u iets of kunt u het niet vinden? Bel ons. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30-17.00 uur en op vrijdag van 08.30-12.30 uur via 055 580 22 22. 

Let op: u kunt tot vijf weken ná dagtekening van uw aanslagbiljet een belafspraak maken. De datum van de dagtekening vindt u aan de rechterzijde van aanslagbiljet.